Mcree OTS

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-05-07 19:59:24

Zajka Here
Użytkownik
Liczba postów: 17
Windows XPFirefox 37.0

Oficjalny start

Witam!

Mam propozycję odnośnie servera. Otóż proponuję zmniejszyć exp, żeby ludzie nie powbijali tych lvli tak szybko jak teraz.
Chciałbym jeszcze zaproponować zmianę. Otóż przydało by się zmniejszyć jednak ten exh, żeby pvp nie było takie banalne jak teraz (przytrzymywanie F2 UE). Oraz aby softy dawały niezbyt dużą ilość many, po co? Żeby wprowadzić pvp niezależne jedynie od UE, ale aby ludzie kupowali sd, czy inne runy do pvp. To może naprawdę wprowadzić fajny klimat pvp. Możecie jeszcze wprowadzić manapotki, ew. manaruny, ale też aby nie dawały ogromnych ilości many. W dalszym etapie gry możecie stworzyć przedmioty, na które klikamy, aby uzyskać manę lub hp. Jednak trzeba trochę pograć, aby to zdobyć. Ludzie lubią takie nowości i napewno przyciągnie ich to do gry!

Powodzenia i mam nadzieję, że moje propozycję troszkę chociaż zostaną dodane do gry! Nie róbmy z tego serva monotonnego expienia oraz banalnego pvp, zróbmy coś fajnego!
Pozdrawiam

#2 2015-05-07 20:08:57

Mikelord
Administrator
Liczba postów: 41
Windows 7Firefox 37.0

Odp: Oficjalny start

W najbliższym czasie spróbujemy zredukować obrażenia zadawane z ue (szczególnie w pvp). Zmniejszenie exhaustu powoduje raczej zwiększenie obrażeń zadawanych w danym przeciągu czasu niżeli ich zmniejszenie :> Manaruny istnieją, pracujemy już nad systemem przyznawania graczowi many poprzez kliknięcie na nią.

Służę pomocą, GM Mikelord.

#3 2015-05-08 08:02:42

Mcree
Administrator
Liczba postów: 111
Windows 7Chrome 42.0.2311.135

Na wstępie zmniejszymy exp do x10. Exhaust spróbujemy ponownie 1s (trzeba testów gdy będzie gotowy skrypt z wyświetlaniem go w 'voice' na pomarańczowo). Zmniejszymy wpływ lvl na ue, a zwiększymy znaczenie mlvl, co do runek to nie za bardzo wiem jak zachęcić ludzi do ich używania, ponieważ nie ma hotkeya, żeby nimi spamować (chyba, że ktoś używa tbi gg <nie jest to niezgodne z regulaminem jeśli nie używa go w pvp>). Manapotki/manarunki zobaczymy jaki pomysł będzie mieć skrypter, nie ukrywajmy, że od niego zależy tu najwięcej. Item dający sporo many/hp jednym kliknięciem jest w planach jako quest na 750+ lvl.

Czekam na dalsze pomysły.

#4 2015-05-08 10:04:17

Zajka Here
Użytkownik
Liczba postów: 17
Windows XPFirefox 37.0

Mój błąd [dblpt]) chodziło mi o zwiększenie exh [dblpt]D

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
devils - 34drc - polskazabawa - vzkmpuszkow - spidercraft

[ Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 628.33 kB (Maksimum: 733 kB) ]